Fabrika motornih ulja i maziva english

 

Dobrodošli na Exol.rs

Kompanija EXOL D.o.o. prisutna je na tržištu već duži niz godina. U prvim godinama našeg rada bili smo jedan od najvećih i najpoznatijih uvoznika i distributera motornih ulja u Srbiji. Od 2001. godine, oslanjajući se na veliko poverenje naših stalnih klijenata i potrošača, stečenim tokom godina uspešnog poslovanja, ali prvenstveno oslanjajući se na veliko iskustvo i znanje koje smo stekli o motornim uljima, započeli smo proizvodnju sopstvenih originalnih brendova - EXOL ulja i maziva.

Dragan Marjanovic
Pročitajte više...
Izdvajamo Novo!

Synth Power SAE 5W40

Sintetičko visokokvalitetno multigradno motorno ulje za benzinske i Synth Power SAE 5W40 dizel motore putničkih automobila i lakih teretnih vizila. Sadrži visok nivo najsavremenijih aditiva koji daju odličnu zaštitu od habanja, korizije i stabilan rad motora i pri visokim temperaturama.

SAE 15W-40 TURBO LONG

Ova vrhunska ulja namenjena su za visoko opterećene dizel motore teretnih SAE 15W-40 TURBO LONG vozila sa i bez turbo punjača. Omogućuju izuzetan tretman i zaštitu motora u svim klimatskim uslovima. Zbog svojih visokih performansi i aditiva najnovije generacije omogućuju duži period eksploatacije.

Akumulatori

Exol doo je dugi niz godina zvanični zastupnik i distributer akumulatora poznatog brenda STARTER PLUS, STARTER PLUS STRONG i DETA EXIDE. Akumulatori

                                                       Detaljnije

 

SAE 10W40

SAE 10W40

Vrhunsko polusintetičko ulje formulisano za upotrebu u visokoopterećenim motorima teretnih vozila novije generacije sa i bez turbo punjača. Omogućava potpunu zaštitu delova motora u ekstremnim režimima rada i svim klimatskim uslovima. Zbog visokih performansi i modernog paketa aditiva preporučuje se duži period zamene (preko 30.000km).

Detaljnije
Copyright © 2008 Exol.rs. All Right Reserved
Developed by Logik